Historisk samarbejde
Formand: Jesper Christensen - 10/08/15

Team Visse-Storvorde

Med en historisk aftale om holdfælleskab på U14 piger 1 og 2 er det lykkedes Visse/Storvorde/Mou at skabe to hold, som begge er klar til kval i 2. division.

I forhold til projekt ”knæk kurven” håber vi, at kunne bidrage til, at så mange spillere som muligt fortsætter med at spille håndbold, fordi de, med det rette niveau, synes håndbold er sjovt. Vi håber også at sammenlægningen gør, at vi kan bevare spillerne i deres hjemklubber, idet træningen ligger i henholdsvis Storvorde, Gigantium og Gug.

Ud over at skabe et stærkt træningsmiljø, er første delmål for de to U14 hold: Kval til 2. division med begge hold samt 1. og 2. division efter jul

Træningen er åben for alle og ligger mandage kl 17:45 i Båndbyhallen, onsdage kl.17:30 i Gigantium og torsdage kl. 17:45 i Gughallen

I HK89/Mou placeres samtidig et U14 pige 3. hold og i Visse IF et 4. hold.

Disse hold indgår selvfølgelig også i samarbejdet, hvilket i praksis betyder at en spiller på fx. 3. holdet sagtens kan spille sig til en plads på 1. eller 2. holdet i løbet af sæsonen.

HK89-Båndbyerne/Mou IF

For årgangene 10 Drenge, U12 Drenge, U12 Piger, U14 Drenge, U16 Drenge er der ligeledes indgået samarbejde mellem HK89 og Mou IF.

Dette samarbejde er ligeledes med "knæk kurven" i tankerne, opstået alene med det formål at begge klubber kan holde så mange børn som muligt i gang med at spille håndbold på et niveau der matcher den enkeltes håndbold kunden og udvikling. 

Uden dette samarbejde ville begge klubber være efterladt med årgange hvor der ikke ville være spillere nok til at stille hold.

De enkelte holds træningstider kan ses HER:

Skulle nogen sidder med spørgsmål til samarbejdet, er alle selvfølgelig meget velkommen til at kontakte formand Jesper Christensen på mail: Formand@hk89.dk
 Tilbage til oversigten